Qui soc

Net i fill de fotògrafs va iniciar la seva tasca de fotògraf a partir del 2000 primer treballant en el laboratori fotogràfic familiar i després ja com a fotògraf en diferents camps de la fotografia, començant per la fotografia de viatges i natura i continuant per la realització de reportatges de caracter social, casaments, espectacles, etc....

Al llarg d´aquets anys també he realitzat diverses exposicions a Tarragona i Barcelona de temàtica de natura i també a Barcelona en el camp dels concerts, teatre i dansa.

La meva formació sempre ha sigut autodidàctica i per reforçar-la tinc les Especialitzacions de Fotografia de Espectacles i d´Arquitectura e Interiorisme  per el Institut de Estudis Fotogràfics de Catalunya.

He treballat i treballo per clients com son CaixaBank, Damm, Ajuntament de Piera, Ajuntament de l´Hospitalet, Almirall, Nike, Hoteles Hesperia, Universitat Internacional de Catalunya, Grupo Planeta, Grupo Talisman, Concurs Internacional Maria Canals i també col.laboro amb la Associació AFANOC.